zaterdag 7 juli 2012

Onze laatste week

Door het overlijden van mijn grootmoeder is de tijd en de goesting er niet meer geweest om iets op onze blog te schrijven.
Het is nu vrijdag laat in de avond  en vanaf dat we het slechte nieuws gekregen hebben is onze reis op de achtergrond geraakt. We hebben daarop besloten om hier te blijven en met de erg grote steun van de familie thuis is door heel veel heen en weer gemail de begrafenis geregeld die de eerstvolgende maandag zal plaatsvinden als we weer terug thuis zijn.
Maandag reden we door naar ons volgende gereserveerde hotel in Nashua in New Hampshire en zijn daar nog naar een shoppingmall gereden want in deze staat betaal je geen taksen voor kledij en andere spullen.
De volgende dag reden we richting Boston naar Foxborough waar Peter,Levi en Vicky een 10 kilometer loop gingen meelopen.



 De aankomst van de massaloop eindigde in een groot sportstadion met achteraf nog een groot vuurwerk dat je erg goed kon zien vanop de grote parking.Hier stond men  gewoon aan zijn auto wat te picknicken en had iedereen het wat gezellig gemaakt tot het vuurwerk gedaan was en iedereen terug naar huis vertrok.
Woensdag was dan de grote dag voor de Amerikanen nl hun nationale feestdag 4th of july.
In Boston werd dat gevierd met een luchtshow van het Amerikaanse leger en het uitvaren van de USS Constitution een oud marineschip dat nog maar 2 x per jaar gebruikt wordt.



In de stad waren er optredens en ’s avonds nog een groot vuurwerk ,maar hierop hebben we niet gewacht maar zijn we teruggereden naar ons hotel want het was veel te heet om in een stad rond te lopen.

Gisteren reden vanuit ons hotel richting Albany ,een stad in de staat New York. Hiervoor hebben we wel een omweg gemaakt want we hebben de mohawk trail gedaan. Een oude indianenroute die langs mooie wegen leidt met af en toe een meer of een mooi uitzicht.

Door al de emoties was het er deze week niet van gekomen om een duidelijke planning te doen en dus werd er gisterenavond besloten hoe onze verdere route er uit zal gaan zien.
Vandaag zijn we daarop doorgereden naar Rochester in de richting van de Niagara watervallen . Er werd bewust voor deze stad gekozen omdat er deze een avond een lacrosse wedstrijd was in de NLL,de hoogste klasse in de nationale lacrosse liga.



Morgen is een hotel vastgelegd aan de Niagara watervallen aan de Canadese kant ,dus als alles goed gaat kunnen we morgen of zondag een berichtje op onze blog schrijven vanop Canadese bodem.

3 opmerkingen:

  1. Ondanks alle verdriet toch geprobeert om er nog iets leuks van te maken, en zo moet je het ook doen, al is het niet gemakkelijk (we kennen dat)weten dat niemand het anders zou gewild hebben (wees daar maar zeker van)maandag zal de moeilijkste dag worden,daarna toch nog lekker genieten hoe erg het ook is. Gewoon doen. Wij branden de maandag een kaars.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb vandaag het overlijden van je grootmoeder gelezen,Nancy;innige deelneming !
    Maak er nog het beste van,dat zou je grootmoeder zeker ook willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Nancy en familie,heb jullie reis zo veel mogelijk willen volgen en ben nu nog meer overtuigt dat ik ooit naar Amerika wil gaan.Ik vind het overlijden van jullie grootmoeder echt heel jammer.Ik weet hoe ongerust je was om te vertrekken,maar niemand had dit verwacht,waar je ook bent.Jullie zullen al wel terug in dit regenachtige landje zijn en er zullen nog wel triestige dagen komen,maar maandag zijn wij er in gedachten bij.Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen