zaterdag 21 april 2012

Al enige hotels geboekt

Er zijn nog maar een kleine 8 weken te gaan voor ons vertrek en ondertussen hebben we ook al enkele slaapplaatsen gevonden.
We beginnen onze reis met een overnachting dat we geboekt hebben via Priceline. Dit is een website waar men kan bieden op een hotelkamer en meestal kom je dan goedkoper uit dan reserveren via een of andere hotel boekingswebsite. Je noemt zelf een prijs die je wil spenderen aan een hotelkamer en zij gaan dan op zoek in de door jouw aangeduide stadsdeel. Ofwel aanvaarden ze de prijs ofwel moet men opnieuw bieden en in ons geval hebben wij zo Crown Plaza Hotel nabij Newark Airport gewonnen voor een redelijke prijs.


De 2de nacht zullen we overnachten in Days Inn hotel nabij Atlantic City, een stad aan de kust met een hoog Las Vegas gehalte. 






Onze volgende etappe zal de stad Philadelphia zijn en daar hebben we weer via Priceline een mooi hotel versierd namelijk  Crowne Plaza hotel in Cherry Hill voor 2 nachten.





Vanaf maandag 18 juni gaan we niet naar een hotel maar hebben we geboekt in een Bed &Breakfast via  Air B&B een website die een bemiddelaar is tussen mensen die een kamer in hun huis ter beschikking stellen en reiziger. Via die site zijn we terechtgekomen bij Heather, een vrouw die samen met haar gezin woont  in Arlington nabij Washington DC.
Hier blijven we logeren  tot donderdag om vanuit de B&B de omgeving te verkennen.



Met deze reservaties van hotels en B&B zijn we al een week onder de pannen . De kans is groot dat we nog hotels reserveren maar anders nemen we ergens een kamer wat op onze weg zal liggen want tijdens  een rondreis kan de route altijd nog ter plekke aangepast worden.

1 opmerking:

  1. mooie vooruitzichten Nancy ! Wel allemaal mooie kamers zo te zien.En nu maar aftellen,maar de voorbereidingen zijn ook al reizen he !. Grts Liliane

    BeantwoordenVerwijderen